Reviews Therapie seksueel misbruik in Amsterdam

Kelly
Kelly
Read More
"Toen ik als klein meisje seksueel ben misbruikt veranderde er voor mij veel in mijn leven. Ik keerde mezelf tegen het kleine meisje wat ik eigenlijk was en trok heel erg in mijzelf. Na jaren er nooit over gepraat te hebben, was nu het moment dat ik emotionele problemen kreeg door mijn verleden. Bij de eerste therapie sessie heeft Gina mij enorm geholpen om dat kleine meisje te kunnen omarmen en te accepteren dat het niet mijn fout is geweest. Door het krijgen van reiki voelde ik mij voor het eerst in lange tijd geliefd en alsof ik mezelf kon vergeven. De tweede sessie heeft Gina mij heel erg geholpen om verdere stappen te kunnen nemen en om het misbruik een plekje te kunnen geven. Ik ging met een moedig gevoel de deur uit en weet zeker dat ook ik verder kan om uiteindelijk echt gelukkig te leven. Ik zou Therapie seksueel misbruik in Amsterdam aanbevelen bij iedereen die hetzelfde heeft moeten mee maken als ik."
Sofia
Sofia
Read More
"Na jaren reguliere trauma therapie gevolgd te hebben, was ik erg nieuwsgierig naar wat een holistische werkwijze en therapie zou kunnen bijdragen aan mijn proces in het leren leven met seksueel misbruik. Onder begeleiding van Gina ging ik terug naar enkele pijnlijke herinneringen. Middels compassie en betrokkenheid liet zij mij de herinnering herbeleven, inclusief alle bijbehorende emoties en spanningen. Dit voelt in eerste instantie tegenstrijdig, omdat je deze normaliter vermijdt of weg probeert te drukken. Eenmaal bij de kern aangekomen, bracht Gina mij in contact met mijn ‘wounded innerchild’. Ze leerde mij luisteren naar de behoeftes van mijn innerchild, namelijk: getroost en beschermd worden. Middels maatwerk werd er iedere sessie bij Therapie seksueel misbruik in Amsterdam gekeken welke methode het best aansloot op mijn verwachtingen, energie en behoeften. Hierdoor was geen sessie hetzelfde of voorspelbaar. Gina heeft mij geholpen om te stoppen met wegrennen, mijn plaaggeest uit het verleden onder ogen te komen en ze staat als een grote, beschermende, warme en assertieve zus naast je gedurende het hele proces. Bijzondere ervaringen, alomvattend in één kernbegrip: helend!"
Previous
Next

Meer informatie over praktijk Therapie seksueel misbruik in Amsterdam

In de Reviews van Therapie seksueel misbruik in Amsterdam kun je de ervaringen lezen van andere die je voor zijn gegaan. De eerste stappen zetten in je verwerking kunnen heel lastig en spannend zijn. Daarom vindt de praktijk Therapie seksueel misbruik in Amsterdam het belangrijk dat jij het tempo bepaalt. Op basis van jouw tempo en de vraagstukken die je inbrengt, zal per keer besloten worden welke methode passend is. Meer informatie over de aanpak van Therapie seksueel misbruik? Klik hier. Ben je juist benieuwd geworden naar wie Gina Spierenburg is en wat haar beweegt? Lees hier alles over Gina Spierenburg. Voel je dat je er klaar voor bent en wil je niet langer wachten, maar starten met je verweking van je ervaring met seksueel misbruik? Maak dan een afspraak bij Therapie seksueel misbruik in Amsterdam. Misschien wil je eerst wat meer lezen over seksueel misbruik. Klik dan hier voor het lezen van de blog seksueel misbruik