Aanpak bij Therapie seksueel misbruik

Tijdens de eerste sessie, de kennismakingssessie, is de aanpak bij Therapie seksueel misbruik in Amsterdam dat we eerst je hulpvraag bespreken. Daarbij komt aan bod waar je staat in je leven, of er eventuele klachten zijn en wat je graag wil bereiken. 

Als holistisch therapeut en coach kijk ik naar jou als geheel (holisme komt van het griekse woord: holos = geheel). Daarbij betrek ik vijf niveaus, namelijk de fysieke (lichamelijk), mentale (gedachten en overtuigingen), emotionele (emoties en sociaal in relaties), energetische (energiehuishouding) en spirituele  (zielsniveau). Het is een allesomvattende, lichaamgsgerichte en zijnsgerichte therapie. Met als gevolg dat we door deze aanpak bij Therapie seksueel misbruik we tot de kern en de oplossing komen. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten. Ben je benieuwd geworden naar de ervaringen met deze aanpak? Zie de reviews om je een idee te geven over de ervaringen bij Therapie seksueel misbruik in Amsterdam. 

Tijdens mijn sessies gebruik ik verschillende methoden, waaronder Innerlijk kind werk. Tijdens het innerlijk kind werk maak je weer contact met je ‘kleine ik’. Daarnaast zet ik onder andere Opstellingen, de Sedona en de Reiki methode in. Welke methode wordt ingezet, is afhankelijk van je vraag en het onderwerp waar je tijdens je afspraak mee komt. Maar weet dat alles gebeurt op jouw tempo.

‘Nothing is so healing as the human touch‘ 

Reiki is een methode om energie in je lichaam weer aan te vullen en door te laten stromen. Reiki kan door handoplegging boven of op het lichaam, waarbij je je kleren aanhoudt en alleen wanneer jij hiervoor toestemming hebt gegeven. Ben je door het lezen van de aanpak bij Therapie seksueel misbruik benieuwd geworden? Maak dan een afspraak bij Therapie seksueel misbruik in Amsterdam?