Waar zit praktijk Therapie seksueel misbruik in Amsterdam?

Overweeg je een afspraak te maken bij Therapie seksueel misbruik in Amsterdam? De praktijk is aan huis. Waardoor we aan de keukentafel kunnen praten met thee, water of koffie. Daarnaast is er een kamer als praktijkruimte ingericht, waar de massagetafel staat en waar de behandelingen op tafel plaatsvinden. 

Landsmeer nabij Amsterdam Noord

Tijdens de sessie is er verder niemand in huis aanwezig. Maar het kan wel zijn dat de kat even gedag komt zeggen. De praktijk is gevestigd in Landsmeer, nabij Amsterdam Noord (S117). Je kunt er gemakkelijk en gratis parkeren. Bovendien zit de praktijk bij ’t Twiske waardoor we ook tijdens een sessie een wandeling kunnen maken. Wil je eerst nog wat meer over mij weten of over mijn aanpak? Klik hier voor meer informatie over Gina Spierenburg. 

Afspraak maken bij Therapie seksueel misbruik

Tijd: 60 minuten

Investering: 115 euro

Mail me voor het zakelijk tarief. Als werknemer heb je meerdere opties om coachingsessies vergoed te krijgen. Werkgevers zijn vrijwel altijd bereid om coachingstrajecten te vergoeden. Hiervoor zijn opleidings- en ontwikkelbudgetten beschikbaar. Therapie seksueel misbruik valt onder het bedrijf Gina Spierenburg training & coaching. Deze naam zal op de factuur zichtbaar zijn.

Wanneer: maandag, dinsdag en vrijdagochtend

Waar: Harpoenier 18 te Landsmeer